Handmade in Denmark

Fragt 29,75

Fri fragt ved køb over 499

Guggenheim New York

Designet af Ole Flensted

 

Dette er en mobile skabt i samarbejde mellem Ole Flensted og Guggenheim Museet i New York.

 

“Men hvad kræver det så at lave en mobile, der afspejler den modernistiske arkitektur i Guggenheim bygningen i New York, hylder den berømte arkitekt, Frank Lloyd Wright, og afspejler kunsten i bygningens indre??”

 

“Jamen, det tager næsten tre års hårdt arbejde, innovation og megen diskussion fra begge sider af Atlanten. Fra sit hjem i Danmark arbejde uromager Ole Flensted hårdt for at skabe sin fortolkning af Guggenheim og skylinen i New York. Han ser Guggenheim som “en spiralperle, der ligger lunt og godt blandt skyskraberne”.

 

Som arkitekturen, er den nye mobile spektakulær i sin enkelhed, og står i flot kontrast til Frank Lloyd Wrights Spiral fra 1959 med de rektangulære former i annexet fra 1992 og de omkringliggende skyskrabere.

 

Denne nye Guggenheim Mobile udforsker ikke kun det rent arkitektoniske men tillader også, som alle Flensted mobiler, at formerne kan bevæge sig og ændre sig. Bevægelse tillader lyset, set gennem de mange små vinduer i hver af bygningerne, at ændre sig på den samme måde som bygningen gør det, hvilket opfindsomt brugte dens cirkulære struktur til at lade sollys at komme igennem, som reflekterer lys inde i bygningen: En fantastisk på at opleve kunst på!

 

Læs mere

279,00 DKK

Vægt 135 kg
Størrelse 39 × 10.5 × 4.2 cm
Design year
Design Year

2011

Designer

Ole Flensted

Designer

Ole Flensted

Packaging type

Box

Packaging Type

Box

Volume

1,875

Volume

1,875