Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik forklarer hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger hos Flensted Mobiler ApS.

 

 

Data controller

Selskabet ansvarlig for behandlingen

af din persondata er:

 

Flensted Mobiler ApS

Brovej 6, 5464 Brenderup, Danmark

CVR: 70637618

Mail: info@flensted-mobiles.com

Tlf: +45 6444 1688

 

 

Beskrivelse af processen

Da den nye Persondatalov træder i kraft den 25. Maj 2018, vil vi i Flensted Mobiler gerne informere dig om hvordan vi opbevarer oplysninger, så vi bedre kan servicere dig og vores andre kunder.

 

Disse data kan inkludere e-mails, adresser, telefonnumre og IP-adresser tilknyttet din e-mail samt data, der kan identificere en person (såsom cookies).

 

Vi hverken sælger eller udleverer dine data til andre virksomheder, medmindre de bliver brugt som en del af vores kundeservice, såsom vore nyhedsbreve, i hvilket tilfælde vi har overført kun de nødvendige data. Herunder finder du information om dem alle:

 

 

Regnskab

I forbindelse med vores løn-, debitor- og kreditorbogholderi opbevarer vi personoplysninger, som det er krævet af Regnskabsloven. Regnskabsloven kræver at data bliver gemt i mindst 5 år, hvorfor retten til at blive glemt i dette tilfælde ikke er mulig at håndhæve.

 

 

Nyhedsbreve

Vi bruger det US-baserede ”MailChimp” til at sende vore nyhedsbreve og har derfor videregivet information om e-mail adresser, kontaktperson og firmanavn. Vi sender nyhedsbreve ca. 6 gange om året for at informere vore kunder om vore ferier, messer og nye designlanceringer.

 

Mailchimp skriver:

“What is MailChimp doing to prepare? We’ve been researching the GDPR and modifying many of our internal practices and policies over the last year, because we are committed to achieving compliance with the GDPR in 2018. For example, we’re in the process of updating our Data Processing Agreement and third-party vendor contracts to meet the GDPR’s requirements.

 

We’re also assessing the impact of the GDPR on MailChimp’s tools to see if we can make them more practical for users who are subject to the GDPR.

 

As further guidance is released and our research progresses, we’ll continue to look for ways we can help our users around the world get ready for the GDPR.”

(Skulle du ønske en oversættelse til dansk, så kontakt os gerne).

Data opbevaret i vores ERP-system

Til at håndtere ordrer bruger vi Microsoft Dynamics NAV. Data opbevaret i Navision, er kun til intern brug og bliver opbevaret på en Microsoft SQL Server.

 

Microsoft skriver:

“The new General Data Protection Regulation (GDPR) is the most significant change to European Union (EU) privacy law in two decades. The GDPR requires that organizations respect and protect personal data – no matter where it is sent, processed or stored. Complying with the GDPR will not be easy. To simplify your path to compliance, Microsoft is committing to be GDPR compliant across our cloud services when enforcement begins on May 25, 2018.”

(Skulle du ønske en oversættelse til dansk, så kontakt os gerne.)

 

 

Data opbevaret i vores CRM-system

Som et kommercielt firma har vi en database med kunder og kundeemner. Dette er kun til intern brug. Al data opbevares på Microsoft 365 OneDrive.

 

Microsoft skriver:

“The new General Data Protection Regulation (GDPR) is the most significant change to European Union (EU) privacy law in two decades. The GDPR requires that organizations respect and protect personal data – no matter where it is sent, processed or stored. Complying with the GDPR will not be easy. To simplify your path to compliance, Microsoft is committing to be GDPR compliant across our cloud services when enforcement begins on May 25, 2018.”

(Skulle du ønske en oversættelse til dansk, så kontakt os gerne.)

 

 

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at udbede dig adgang til, korrektion af, eller sletning af din persondata.
  • Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af din persondata og få din persondata begrænset.
  • Særligt har du ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger i forbindelse med direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil dog ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Har du brug for vejledning, henviser vi til Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at sende en e-mail til info@flensted-mobiles.com.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

 

(Sidst opdateret: Den 24. maj 2018)